Artist: Topvine.dk
Size: 70 cl.
Category: Spiritus
ID-no: 40.0014
Price: 869,00 DKK
Description:

En vidunderlig gammel spansk stil, rig på sukkerindhold, men med en dyb og raffineret indflydelse fra fade. Ideel til kendere af den søde Latinerstil på udkig efter kompleksitet og krydderier! Tunge noter af sukkerrør og meget rig på ester. Intens sødme med dadler, rosiner, honning og chokolade. Bliver end mere aromatisk med medicinske urter, cinchona, bergamot, sort te og kaffe.

Rum Nation Panama 21 år Decanter Black er en blended rom, produceret af håndværkere, der udøver sin ekspertise på det bedste destilleri i Panam – Varela Hermanos Destillery.

Rum Nation Panama 21 år er fremstillet af sukkerrørmelasse, kontinuerligt destilleret i kolonnedestillationsaparat og modnet lokalt i Amerikanske tønder af egetræ (Quercus alba) i mindst 21 flere år.

Opskriften inkluderer en stor procentdel endnu ældre rom for at give karakter og kompleksitet. Et resultatet af ​​årtiers eksperimentering og en lang tradition med elegance, tyk sødme og tørret frugt … Den perfekte deluxe rom til enhver begivenhed!

Panama 21 Decanter Black kommer i en luksuriøs gaveæske.

Send Email for reservation