Artist: Topvine.dk
Size: 75 cl.
Category: Vine
ID-no: 40.0050
Price: 149,00 DKK
Description:

Denne vin er citrongul med grønlige reflekser. I næsen viser det citrontoner med fremherskende kalk og mandarin samt blomsterhint med en urtetone. En lækker aromatisk og fyldig hvidvin med en livlig syre og nuancer af abrikos, pære og modne eksotiske frugter frisket op af et strejf af salt lime og citron. Frisk i ganen, velafbalanceret og med modne citron noter.

Case De Las Locas Albarino 2019 fra Bodegas Siete Pasos Wines er produceret af 100% Albarino (3 måneder på stål) fra deres egen marker i Ourense. Serveringstemperatur bør ligge mellem 6-9 grader. Passer perfekt til fed fisk, skaldyr eller helt alene som ren “nydelse for sjælen”.

Case De Las Locas Albarino 2019 fra Bodegas Siete Pasos Wines har en levetid på op til 3-5 år fra produktionsåret.

Lidt om vingården:

Siete Pasos Wines blev født på en vennetur, grupperet omkring et bord. Gruppen af personer troede, de blot skulle spise nogle lamskoteletter og drikke et glas vin sammen. Det blev i stedet for en sammenslutning på hvordan de så vinens verden, dens muligheder og et udtryk for deres venskab, troede vi, at vi skulle gøre noget i vinens verden, der ville udtrykke vores måde at forstå venskab på. Siete Pasos Wines var hermed skabt.

Hvem er El Figura (Stjernen), El Prenda (The Dude), La Fresca (The Trampy) og La Lianta (The Stirrer)? Det er de mennesker, som folkene bag vinfirmaet deler deres gode såvel som de dårlige øjeblikke med. Denne måde at forstå livet på, baseret på vinkulturen og gastronomien. Man fokuserer altid på et ansvarligt og moderat forbrug af begge. De vil gerne have, at du føler det samme som dem, hver gang De besluttede at smage disse vine, hver gang De står over for nye udfordringer. De vil gøre dig til deres rejsekammerater på dette nye og spændende projekt.

De inviterer dig til at kende et udsøgt udvalg af karakteristiske vine, hvis egenskaber gør dem unikke. For at være en usædvanlig druesort, en vingård / terroir med en speciel karakter, af en omhyggelig, kærlig og plejet håndværksproces … Deres hvide vine, nogle af dem er unge og friske, andre er fløjlsagtige og vellystige.

Deres røde vine, med en passende alder lagret på træfade i, altid i respekt for dens natur. I Territorio Cepa finder du ekstraordinære vine, afbalanceret og i perfekt harmoni. Disse er vine er fremstillet med stor respekt for områdets oprindelse og gør hver vin forskellig og unik.

Siete Pasos wines har vinmarker i Ribera del Duero, Rias Baixas, Priorat, Toro, Rioja og Rueda.

 

Send Email for reservation